Otomatik Kepenk arızalandı ne yapmalıyım?

Otomatik Kepenk arızalandı ne yapmalıyım?

Kepenk sisteminin tam olarak net arızasını öğrenerek servis talebinde buluna bilirsiniz.

Otomatik kepenk sistemleri güvenlik açısından en çok tercih edilen önemli bir üründür. Malzeme et kalınlığı ve kapalı kutusu sayesinde güvenlik ihtiyacına tam olarak cevap verebilmektedir.

Otomatik kepenk sistemlerinin arıza durumları kullanıcı ya da kullanımdan kaynaklı olan ve garanti kapsamındaki arızalar olmak üzere iki ana kalemde incelenebilir.

Garanti kapsamındaki arızalar ürüne müdahele olmadan, çalışmasına engel teşkil edecek bir durum meydana gelmeden oluşan arızalardır. Buna örnek olarak dikme kısımlarında yer alan kıl fitillerin kutu içerisine sarması örnek verilebilir.

Kullanıcı yada kullanımdan kaynaklı arızalar arasında ürünün aşırı zorlanması gösterilebilir. Bir başka örnek olarak da kepenk sistemi kapalı durumdayken el ile açmaya zorlamaktır. Motor ters yönde tepki vereceğinden motorda zorlanma ve aşınma meydana gelebilir. Lamellerde kırılmalar meydana gelebilir.

Sel, su baskını, deprem ve afetler, voltaj dalgalanması gibi durumlarda meydana gelebilecek arızalarda garanti kapsamı dışında sayılmaktadır.

Arıza durumlarında değerli müşterilerimizin yapması gereken ilk işlem kepenk sistemine gelen enerjiyi kesmek ve firmamızdan teknik servisi talep etmekdir. Ürünü çalıştırmak için zorlamak ürüne daha ciddi hasarlar verebileceğinden ürüne müdahale etmeden teknik servis çağırmak ürün ve güvenlik açısından çok önemlidir. Konusunda uzman ekip gerekli incelemeyi yerinde yaparak gerekli servis işlemini gerçekleştirecektir ve ürünü çalışır ve eksiksiz vaziyette teslim edecektir.

Zırh Kepenk olarak siz değerli müşterilerimizin otomatik kepenk arızalarının çözümü için 7 gün 24 saat hizmetinizdedir.

Kepenk arıza servis talebinde bulunmak için iletişim numaralarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Kepenk tamiri, Kepenk Servisi,Kepenk Arıza

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp

ADRES

Untitled-1

Birlik Mh. 860.sk No:11 Esenler / İSTANBUL

Merkez Konum

TELEFON